Berit Beh Nål I Hodet

Akupunktur for gravide

Akupunktur for gravide – for bedre svangerskap og fødsel. Trygg og naturlig behandling for deg og barnet i magen.

Akupunktur har sitt utspring i en gammel kinesisk medisin, som er 5000 år gammel kunnskap. Varme steiner ble brukt i behandlingen for å trykke, trigge punkter som var vonde. Dette for å åpne for fri flyt av energi i kroppen. Jeg tok akupunktur utdanning for jordmødre med eksamen i 2007. Jeg har lang erfaring som jordmor både i svangerskapsomsorgen og fra sykehuset, og jeg har brukt aktivt akupunktur siden jeg var uteksaminert. Akupunktur for gravide brukes både for å lindre plager og for å forberede en god fødsel. Akupunktur er en tygg behandling for deg og barnet i magen! Jordmødre kaller ofte fødselsforberedende akupunktur for «modnings akupunktur» fordi den kan stimulere til modning av livmorhalsen. Modning er en prosess som tar litt tid. Kom derfor gjerne i gang med modningsakupunktur i svangerskapsuke 36.

Et svangerskap kan for noen medføre en del plager og ubehag. Jeg har svært god erfaring med at akupunktur lindrer vanlige «gravide-plager», som dårlig søvn, uro og kynnere. Behandlingen bidrar til at de siste ukene av svangerskapet kjennes lettere.  

Trygt for deg og barnet i magen

De fleste fødeavdelinger tilbyr akupunktur som smertelindring ved naturlig fødsel. Gjennom modningsakupunktur og akupunktur i svangerskapet kan du gjøre deg kjent med hvordan du opplever denne behandlingen. Med mer overskudd og energi er man bedre rustet til fødsel og livet med baby både fysisk og psykisk. Både erfaring og forskning viser at at dette er en trygg behandlingsform. Akupunktur er ikke-medikamentell behandling uten bivirkninger. Jeg anbefaler 1-2 behandlinger i uka fra uke 36 og frem til fødsel. Etter at jeg har satt nålene på deg, ligger og sitter du og slapper av 15-20 min. Mange blir søvnige og veldig avslappet etter behandling.

Bestill time