Berit Svarteberg Haugo

Ren Glød Medisinske Klinikk eies og drives av meg, Berit Svarteberg Haugo. Jeg startet klinikken min i 2015. Dette var en drøm og et ønske jeg har hatt gjennom flere år. Jeg er utdannet sykepleier og jordmor, og jeg har lang erfaring innen helsefaget. Jeg utfører også akupunktur på gravide. Drivkraften er et brennende engasjement for det jeg jobber med, og ønske om å utvikle meg videre, og få lov å følge pasientene og kundene mine nært og personlig. I tillegg samarbeider jeg med de beste og mest erfarne hudpleiere i Hallingdal og Valdres.

Jeg er spesialisert innen injeksjonsbehandlinger med den originale filleren Restylane gjennom legemiddelfirmaet Galderma. Du møter autorisert sykepleier og sertifisert behandler, med inngående kunnskap om anatomi. I tillegg eksamen i anatomispesialisering. Det er kun utvalgte klinikker i Norge som får bruke Restylane. Ren Glød Medisinske Klinikk er en av de, samt samarbeidspartnerne Sweet Skin på Gol, og Bella Fagernes. Vi har gjennom mange år opparbeidet oss en stor pasientgruppe og kundekrets både i Hallingdal og Valdres.

Jeg tok sykepleierutdanning i 1987, og deretter jordmorutdanning i 1998. I 2007 tok jeg akupunkturutdanning for jordmødre. Jeg har lang erfaring som jordmor både i svangerskapsomsorgen og fra sykehuset, og jeg har brukt aktivt akupunktur siden jeg ble uteksaminert. Akupunktur tilbys her i klinikken hos meg for gravide fra uke 36.

Du møter behandler som har god kunnskap om anatomi, ulike injeksjonsteknikker, og en helhetsforståelse som er avgjørende for at du får trygge behandlinger og et naturlige resultat.

Under konsultasjon og behandling bæres alltid et synlig og gyldig ID-kort fra Restylane®. Kortet er personlig, og innehar navn, bilde, og det viser kompetansenivå . Da er du som pasient og kunde trygg på at jeg som behandler  har relevant medisinsk bakgrunn. Autorisasjonen innebærer også at du vet at behandler har fått opplæring av Galderma, og er oppdatert på de nyeste behandlingsteknikkene. Kortet fornyes årlig. Husk alltid å se etter ID-kort. Ikke la deg lure av useriøse aktører.

Vi  lover deg som pasient og kunde vårt fulle engasjement og vår ærlighet. Vår erfaring og faglige tyngde, er din garanti for trygge og gode behandlinger. Sammen skal vi glede oss over gode resultater. 

Jeg har øye for detaljer, og jeg kan garantere deg at du er i trygge hender hos meg. Jeg er genuint opptatt av et naturlig resultat, som du blir tilfreds og fornøyd med.