Restylane Alex3 Facbook Insta Post 1080X1080

Filler/Restylane

Certified Clinic Restylane

Restylane- den originale filler. Restylane® er en serie produkter som brukes for å glatte ut rynker og furer. Filler kan framheve ansiktskonturer, den kan forme, eller gi deg fyldigere lepper, samt gjøre huden yngre. Behandling med Restylane gir umiddelbare resultater og den har lang varighet.

Restylane er verdens mest benyttede og dokumenterte hyaluronsyre-(HA)-filler, og har i alle år vært regnet som” The Gold Standard” innenfor denne behandlingskategorien.
Ren Glød Medisinske Klinikk benytter kun den original filleren- Restylane, da kvalitet og trygghet er mitt fokus i behandlingen av mine pasienter og kunder.

Restylane Skinbooster
Hudforyngelse – Forbedrer hudens spenst og struktur.

Restylane Skinbooster er en anerkjent og dokumentert injeksjonsbehandling som gir huden økt glød ved å glatte ut huden skånsomt og naturlig fra innsiden. Ved å fylle forsiktig på med hyaluronsyre under huden, bidrar Restylane Skinbooster til å gjenopprette fuktbalansen og den gir huden bedre spenst, struktur og glød.

Det er vitenskapelig bevist at Restylane Skinbooster forbedrer hudkvaliteten, og produktet kan brukes til å forynge utseendet i ansiket, hals, utringning (bryst) og hendene dine.
Vi anbefaler å gjøre behandlingen som en kur på 2-3 behandlinger, for deretter å vedlikeholde resultatet med 1 behandling en gang hver 8 måned.

De vanligste behandlingene med Restylane er:

Lepper – forstørrelse eller leppekontur.
Linjen fra nesen til munnviken – nasolabiale linjen.
Rette opp munnvik som henger ned – «sur munn».
Behandling av aknearr.
Hudforynging av ansiktet med Restylane Skinboosters.
Oversiden på hender, decollète (bryst) og hals.
Forming av kinn, kjevelinje, og hake.

Ved alle førstegangsbehandlinger med Restylane utføres en gratis og uforpliktende konsultasjon før selve behandlingen, hvor jeg og du sammen setter opp en individuell behandlingsplan. Jeg kommer med mine anbefalinger, basert på min kunnskap og erfaring, samtidig som jeg forteller og viser deg eksempler på forventet sluttresultatet, varighet av behandlingen og pris. Jeg informerer deg også om mulige bivirkninger/ komplikasjoner som kan oppstå.

Hos meg er det 18 års aldersgrense ved behandling med Restylane.

Bestill time

1192613Abso

Restylane kysse

Restylane Kysse, er  min mest etterspurte leppebehandling/lipfiller, med stor kundetilfredshet. Restylane produktene står for kvalitet og trygghet. 18 års grense, og du må være frisk.

Resultat av behandling vil i stor grad avhenge av leppenes utgangspunkt
Det er ikke et mål og endre leppenes naturlige fasong, men gjøre det aller beste ut av det du har fra "naturens side". Med Restylane kysse vil du likevel få en mer definert leppe, og det gir et  naturlig og mykt  resultat. Om leppene dine er veldig smale, eller vender innover, vil det være nødvendig med flere  behandlinger for å få det perfekte resultatet, og for å få laget synlig fylde i leppene.

Bedøvelse

Bedøvelse vil gjøre behandlingen mindre smertefull. Du får med ei tube med bedøvelses krem frå klinikken, eller du kjøper Embla reseptfritt på apoteket. Du smører Embla på rene og tørre  lepper ca. 45 minutter før du kommer til behandling. Hugs å ikke slikke deg på leppene da tunga fort blir litt nummen og følelsesløs, noe som oppleves ubehagelig, men det er  ikke farlig. Restylane Kysse inneholder også bedøvelse, slik at du vil kjenne deg nummen og "tannlege bedøvd" ca.4 timer etter behandlingen.

Første døgn etter lipfillerbehandling: Du kan få blåmerker og bli hoven og skeiv i leppene en dag, eller to.

Det hjelper å kjøle ned leppene med kalde omslag/ispose etter behandling. Dette får du med fra klinikken. Du skal ikkje berøre innstikkområdene de første 4 timene etter behandling. Heller ikke smør på leppepomade/leppestift, ikke snuse eller røyke, og ingen kyssing. Du skal også unngå hard fysisk trening, alkohol og flyreiser første døgnet etter behandling. Dette for at det ikke skal tilkomme unødvendige bakterier, bli stor hevelse, eller infeksjon etter behandling.

Ta alltid kontakt med meg på telefon nr. 473 15 878, om det skulle oppstå problem eller komplikasjoner.

Varighet av leppebehandlingen: Dette varierer med alder, hos unge personer vil det sitte opptil 6-8 måneder, og på godt voksne opptil 2 år.

Pris: kr. 3750,- for 1 behandling med 1ml.