Facebook Before And After 2

Rynkebehandling

Botox1

Vi tilbyr rynkebebehandling som settes i de små musklene i ansiktet. Behandlingen kan utføres på "sinnarynka" og på furene som går på tvers over pannen, i tyggemusklene om du biter tenner, og som behandling under armene, føttene og inni hendene om du er plaget av overdrevet svette. Behandlingen gir en smerte lindrene effekt for 8 av 10 pasienter med migrene og spennigshodepine.

Rynkebehandling er en trygg og effektiv behandling som reduserer og forebygger rynker i ansiktet ved å dempe muskelaktiviteten. Behandlingen passer godt for både menn og kvinner, og effekten varer i snitt 3–4 måneder. Det forebygger at linjer «setter» seg, og huden fremstår glattere og yngre.

Den mest etterspurte behandlingen hos meg er «sinnarynken», rynker i pannen, og dype linjer rundt øynene, såkalt «kråketær».

«Sur munn», tannkjøttsmil og røykelinjer kan jeg også behandle. Mange ønsker også et øyenbrynsløft, for å få et mer våkent utrykk. Det er effektivt og fint ved tunge øyelokk også.

Det er viktig å vite at forundersøkelse/diagnose knyttet til behandling  må utføres av klinikkens ansvarlige lege i henhold til helsepersonell loven §4, og forskrift om legemiddelhåndtering §7, andre ledd.

Ved alle førstegangsbehandlinger utføres en gratis og uforpliktende konsultasjon hos meg før selve behandlingen. Jeg kommer her med mine anbefalinger, utfra min kunnskap og erfaring. Jeg informerer deg om forventet sluttresultat og varighet av behandlingen. Du blir også informert om eventuelle bivirkninger, og du må skrive under på en samtykkeerklæring før behandling.

Du får etterkontroll hos meg ca 2. uker etter utført behandling. Du betaler ingenting for eventuelt påfyll/ korrigering inntil tre uker etter behandling. Jeg ønsker at du blir 100% fornøyd.

Bestill time