Ofte stilte spørsmål

Sunn hud starter med riktig pleie! Ren glød og fylde kommer ikke av seg selv. Med riktig pleie og behandlinger, blir du den beste utgaven av deg selv!

Ren Glød Medisinske klinikk er en sertifisert Restylaneklinikk. Vi gjør vårt beste for at du skal få den behandlingen som passer for akkurat din hud, utfra dine ønsker og behov. Ren Glød Medisinske Klinikk har selvsagt erfaren lege som er ansvarlig i klinikken.

Her finner du noen vanlige spørsmål om våre behandlinger:

Restylane er 99 prosent likt hudens hoved fyllstoff hyaluronsyre,en syre vi selv produserer i huden. Den erstatter tapt volum og forbedrer hudhelsen ved å gjenoppbygge elastin og kollagen,i tillegg tilføre fukt.

Det betyr at du kan forebygge rynker og tørr hud, og du får en revitalisering av huden.

Fordi hyaluronsyre binder opptil 1000 ganger sin egen vekt med vann, fuktes også huden, og du får tilbake spenst og fylde på en naturlig måte. Du får tilbake det «tapte».

Restylane er en krystallklar gele som injiseres i huden i små mengder. Det gjenoppretter tapt volume i for eksempel lepper og kinn.

Restylane gir huden fuktighet, kollagen og elastin produksjonen din vil øke.

Restylane varer fra 6 mnd. til 2 år. 

Muskelavslappende injeksjonsbehandlinger er et muskelavslappende stoff som benyttes i medisinsk behandling. I denne typen behandling vi snakker om her, er dosene svært små.

Små doser av stoffet injiseres rett under huden, med en tynn nål i selve muskelen  for å redusere rynkene. Det blokkerer nerveimpulsen spesifikt, slik at musklene som er ansvarlige for sammentrekningene slapper av.

 

 

Du kan bli hoven og enkelte får blåmerker. Dette går over i løpet av noen dager (svært sjelden kan infeksjoner oppstå)

​Ved injeksjoner kan man dag to til tre etter behandling få hodepine. Dette skjer i 1 av 10 tilfeller.

Det er 18 års grense for denne type behandling. Er du gravid eller ammende, skal du heller ikke ta behandlinger. Du må også være frisk, uten pågående infeksjoner når du får behandling.